Inkkareiden paras unilelu on Hello Kitty.

Naskaleiden kolistelua

Inkkarit ovat jo 5-viikkoisia! Hampaat ovat jo kasvaneet mukavasti, ja vähintään yhtä mukavaa on kokeilla upottaa terävät naskalit kaikkeen mielenkiintoiseen. Mäyräkoirien korvat ja  häntä sekä ihmisten housun lahkeet sekä varpaat ovat saaneet jo tuta naskaleiden terävyyden. Kaikkea roikkuvaa (esim. naulakossa roikkuva essu) on vedettävä seinältä alas ja sohvan alle omaksi aarteeksi.

Äiti-Dinakin jo komentaa inkkareita kovemmin ja opettaa vähän rajumpiin leikkeihin. Dina imettää edelleen, mutta nyt pääasiallinen ravinto on pentunappulat turvotettuina.

Ensimmäiset poseerauskuvatkin jo tytöistä otettiin. Kuvaussessio oli - no... hieman haastava. Useimmissa kuvissa oli inkkareiden hännänpää tai sumea musta läikkä, kun vauhtia pennuilla oli enemmän kuin mihin kuvaajan ja kameran kapasiteetti riitti.

Ensi viikko onkin jännittävä. Alkuviikosta on eläinlääkärin tarkastus ja loppuviikosta pennut pääsevät päiväksi kouluun 25 oppilaan ihasteltavaksi.

Colorassin Inka ”Nala”

Nala on kasvanut tasatahtia siskon kanssa. Nyt painoa on 1,8 kg.

Varsinkin Nala on ihastunut seinustalla roikkuvaan essuun, joka vedetään nauhoistaan lattialle aina, kun Nala essun ohi kulkee. 

Colorassin Iowa ”Sylvi”

Sylvi on kerännyt massaa yhtä paljon kyin siskonsakin. Painoa on nyt 1,8 kg.

Sylvi on rohkea pentu, joka ei hämmästy vaikka isommat mäyräkoiratkin tulevat innokkaasti luokse leikkimään. Sylvi ehti meiltä jo häviämäänkin hetkeksi. Joka paikasta etsittiin ja huudeltiin, vaan mistään ei tyttöä löytynyt! Lopulta pehmolelukasassa yksi pehmolelu liikahti, ja sieltäpä Sylvi sitten löytyikin!

5-viikkoiset Dinan kanssa