Inkkareilla ikää jo tasan 1 kk

Tytöt ovat edelleen kasvaneet tasaisesti ja säilyttäneet pyöreät muotonsa. Ensimmäiset matolääkkeet on otettu ja ruokaakin opeteltu syömään kupista. Emän maito maistuu edelleen niin hyvin, ettei ruokaa paljon kupista syödä. Pentuaitauksestakin on päästy pois tutustumaan liukkaaseen lattiaan ja muihin talon ihmeellisyyksiin. Nyt tytöt menevät jo usein nukkumaan pentuaitauksessa olevaan koiraboxiin. Hyvää totuttelua aikuisuutta varten, metsästyskoira kun viettää paljon aikaansa myös boxissa, kun matkustetaan metsästysmaille. Leluja jo retuutetaan, ja niitä kannetaan myös unikavereiksi.

Colorassin Inka

Inkasta on tullut melkoinen menijä. Nyt riittää vauhtia, vaikkei jalat meinaa toimia ihan niin nopeasti kuin ajatus. Leluja on mukava retuuttaa ja vähän jo kiskoakin. Hampaat on jo kasvaneet teräviksi, ja nyt opetellaan sitä miten kovaa voi muita purra. Dina-emä jo välillä Inkaa siirtää nisältä pois, kun taitaa hampaat tuntua pahalta Dinastakin. Mäyräkoira-Kertun kanssa on tehty kovasti tuttavuutta, tytöt lähinnä nuolevat toisiaan. Saa nähdä, milloin Inka keksii miten mukavaa on mäyriäisen korvissa roikkua...

Colorassin Iowa

Iowa on oppinut jo rauhoittumaan sylissä. Muuten meno onkin vauhdikasta, ja siskon kanssa on kiva leikkitapella. Myös emän ja siskon häntää on mukava jahdata! Parkettilattia tuntui aluksi liukkaalta tassujen alla, mutta hetken lyllerryksen ja kaatuilun jälkeen juokseminenkin jo onnistui. Iowa on yhtä rohkea kuin siskonsakin tutustumaan perheemme  mäyräkoiriin sekä talon nurkkiin ja sohvanalusiin. 

Tyttöjen ruokailu- ja leikkihetki

Sisaret parketilla