Inkkaritytöt

Tytöt täyttivät kaksi viikkoa, ja taas on painot melkein tuplaantuneet! 

Synttäreiden kunniaksi tytöt saivat myös viralliset nimet. Nämä tytöt ovat nyt siis ihmeellisen ihania inkkarityttöjä: Inka ja Iowa.

Silmät aukenivat molemmilla tytöillä juuri 2-viikkoissyntymäpäivänä. Nyt ei vielä muuta liikettä ole kuin lyhyet kävelyt äidin nisille, mutta varmasti pian näkökyvyn myötä myös leikkiminen lisääntyy.

Voikukka alias Colorassin Inka

Inka kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia. Painoa 2-viikkoisella on 900 g. Silmät Inkalla aukenivat päivää ennen siskoaan. Inka viihtyy hyvin sylissä ja nukkuu paljon. Usein Inkalla on myös kieli ulkona, kun on nukahtanut kesken aterioinnin. Tällä hetkellä Inka on se rauhallisempi tapaus siskoksista.

Orvokki alias Colorassin Iowa

Iowakin on kasvanut hyvää vauhtia. 2-viikkoisena on ainoastaan 10 grammaa kevyempi kuin siskonsa. Iowa painaa nyt siis 890 g. Iowa viihtyy sylissä niin kauan, kun saa makoilla mahallaan. Rimpuilu alkaa heti, kun Iowan kääntää selälleen. Iowa liikkuu myös pentulaatikossa siskoaan enemmän, ja usein asettuu nukkumaan niin, että sisko toimittaa tyynyn viekaa Iowan pään alla.

Dina ja inkkaritytöt 2 vkoa